Vacature Ambulante Hulpverlener

Over de functie

Het bieden van ambulante begeleiding aan mensen met een zorgvraag. Er wordt een brede doelgroep bedient met diverse zorgvragen, o.a.: psychische problemen, verslavingsproblematiek, verstandelijke beperking, cliënten die vastlopen vanwege hun zorgvragen die vallen binnen het autistisch spectrum, cliënten die zich in hun leefomgeving (tijdelijk) niet staande kunnen houden.

Het doel is om cliënten zo goed mogelijk zelfstandig te laten deelnemen aan de maatschappij en regie over het eigen leven terug te kunnen krijgen en te behouden. Je werkt zelfstandig en bent verantwoordelijk voor het signaleren en vertalen van (soms complexe) zorgvragen naar een zorg- en begeleidingsplan en voor de uitvoering daarvan. Tevens ben je verantwoordelijk voor de gesprekken met externen o.a. aangaande de (her)indicaties. Daarnaast draai je mee in een rooster van onze telefonische bereikbaarheidsdienst.

Jouw profiel

  • Je bent in het bezit van minimaal diploma MBO 4  
  • Je bent voor 21 tot 32 uur per week en deels in de avonduren beschikbaar
  • Je kan per 1 mei 2023 in dienst treden
  • Je bent een generalist en gezien de doelgroep is het wenselijk dat je over minimaal 5 jaar werkervaring en over een gezonde portie zelfkennis beschikt
  • Je beschikt over een geldig rijbewijs en een auto
  • Je bent flexibel, enthousiast en je bent toegankelijk
  • Je plant zelf je afspraken in wat voor veel vrijheid zorgt, maar tevens zelfstandigheid en verantwoordelijkheid vereist      
  • Je bent in staat om effectief feedback te geven en te ontvangen
  • Je bent je bewust van je eigen talenten en je valkuilen

  Over ons

  Stimulans is een kleinschalige zorgorganisatie en levert maatwerk op het gebied van individuele begeleiding en dagbesteding. Wij zijn een sterk groeiende organisatie die niet schroomt om buiten kaders te denken. Stimulans heeft de missie om voor iedereen met een hulpvraag op het gebied van leven, wonen en werken passende zorg te bieden. Onder passende zorg verstaat Stimulans zorg die als een maatkostuum om mensen met een hulpvraag heen valt. Het handhaven van de zelfredzaamheid en het behouden van de regie over het eigen leven zijn daarin belangrijke kernwaarden.

  Ons aanbod

  Wij bieden je een uitdagende functie Sociaal-Pedagogische Werker 2 dat bij goed functioneren zicht biedt op een vast dienstverband. Je werkt veelal zelfstandig, maakt onderdeel uit van een enthousiast, deskundig en gemotiveerd team. De cao Sociaal Werk is van toepassing en de functie is ingedeeld in schaal 6, je ontvangt kilometervergoeding plus daarbij een bereikbaarheidsvergoeding voor de bereikbaarheidsdienst. Wij stellen een werktelefoon en IPad beschikbaar. Daarnaast kan je deelnemen aan de collectieve zorgverzekering.

  Interesse

  Als je nieuwsgierigheid is gewekt nodigen we je uit om vóór 27 maart 2023  je motivatiebrief en CV te mailen naar: in**@st****************.nl Op woensdag 29 maart vinden de gesprekken plaats.

  Als je eerst meer informatie wilt over de inhoud van de vacature, kun je bellen met Anja Kamphuis, leidinggevende, 06 310 354 57 of met Miranda de Vries, directeur, 06-46025655.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Je kunt de vacature-tekst hier als PDF downloaden.

  Scroll naar boven